Inschrijven?

Kom lekker een paar keer spelen en bepaal dan pas of de sport leuk genoeg is om lid te worden. Je kan ook je vrienden en je vriendinnen meenemen. Samen sporten wordt nog leuker!!
Vond je de proeftraining leuk en wil je jezelf inschrijven? Dan kan je de onderstaande inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar rascals010@hotmail.com of inleveren bij de teamleidster of coach.

Opzeggen?

Bij opzegging dient dit schriftelijk gedaan te worden voor 31 december van het huidige inschrijfjaar. Gebeurt dit niet dan wordt bij geen gehoor of opzegging de lidmaatschap stilzwijgend verlengd en dient de contributie betaald te worden voor het hele jaar. Dit geldt ook voor de aanvraag van de overschrijvingsbewijs. Indien je in het midden of bij de start van het seizoen een overschrijving aanvraagt, dient de contributie bij Rascals voor het hele jaar betaald te worden. Tip: Dus regel je zaken op tijd!

We heten je alvast welkom bij de club!

Inschrijfformulier+Rascals+met+contributie 2020

U kunt zelf ons inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij een van de coaches tijdens de training.

formulier zelfstandig naar huis gaan

Graag verzoeken wij u ook de formulier zelfstandig naar huis gaan ook invullen. Zo geeft u gelijk aan of uw kind toestemming heeft om wel of niet zelfstandig naar huis te gaan.

Inschrijfformulier Rascals Softball

U kunt zelf ons inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij een van de coaches tijdens de training.